BRUNCH zajtrki, BRUNCH kosila, BRUNCH druženje.

JEJ, UŽIVAJ, ODKLOPI SE - S STILOM

Filozofija

Filozofija BRUNCH zajtrki, BRUNCH kosila, BRUNCH druženje.
JEJ, UŽIVAJ, ODKLOPI SE - S STILOMBRUNCH je trendovska, ultimativna izkušnja prehranjevanja in druženja. Je celostni koncept, ki prek celega dne razvaja brbončice in skrbi za dobro počutje v prijetni atmosferi.

Vrhunski kuharski orkester pripravlja slastne dobrote, ob katerih brbončice zagodejo od užitka. Uigran, simpatičen in hiter strežni ansambel učinkovito igra svojo vlogo in se spretno suče med mizami.

Odlični zajtrki za dober začetek dneva imajo dinamično, energično ali zdravo noto, vsi pa so sveži, da bolj sploh ne gre. 

Za sladkosnede pečemo pregrešno dobre ameriške palačinke in hrustljave rogljičke. Se mudi? Ni problema. Vzami sendvič!

Iz čajnikov se širi aroma zelenih, črnih in zeliščnih čajev. Kave vseh vrst so pa itak del neobhodnega jutranjega rituala.

Čas kosila je posebna zgodba. Vsak dan ponudimo tri gurmanska kosila ,domačo juhico, ki jo priložimo ob kosilu popolnoma GRATIS!
Bi solatni krožnik? Cheese cake? Ja, pa ne pozabi - poleg se lepo poda kozarec okusnega belega ali rdečega hišnega vina ali BRUNCH ledenega čaja


Za tiste, ki hitijo, je na voljo BRUNCH To Go – odnesi s seboj.


Vse to za pregrešno razvajanje v prijetnem ambientu in ob dobri glasbi. To je čista BRUNCH filozofija.


Ja, zgornji opis je dokaj formalen. Še vedno vse drži, ampak, nismo samo to! V vseh teh letih smo mutirali in posledica tega je drzen hibrid.

BRUNCH je moment, je urbano središče, preplet gurmanskih strasti, sveže, mladostne energije, ki v popoldanskem času prisega na sproščeno druženje. 

Home made burgerji in skrbno izbrana ponudba craft piv, so le delček zgodbe, ki jo piše naša ekipa.  

Zaprisegamo na sveže sestavine, veliko domišljije in občutka za okus. 


Pa na IPO!
brunchorder